Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
EKSEPTION huidverzorging

EEN GOED MERK IS NIET GOED GENOEG DUS WILLEN WIJ HET BESTE VOOR JE HUID

Om een resultaat te bereiken dat boven het gemiddelde uitstijgt werken wij met de beste apparatuur en producten voor de huid. Alle producten worden uitsluitend door de beste professionals verkocht, geadviseerd en gebruikt in de schoonheidsbehandelingen of voor huidverbetering wanneer de huid daar om vraagt. Hieronder vind je een aantal van de betere merken waar we mee werken :

META FOR SKINCARE

De producten voor huidverbetering van META FOR SKINCARE garandeert een resultaat zonder irritatie of bijwerkingen. Of je huid nu een gewone verzorging nodig heeft of iets tekort komt (vocht, vet, vitamines, anti-oxidante, etc), voor elke huid is er het juiste product. De werkstoffen zijn natuurlijk 100 % natuurlijk! Vraag in ons instituut wat het beste is voor je. We bieden voor elk huidtype cleansers, serums, dagcremes, zonbescherming, maskers, scrubs en supplementen. Kijk voor de huidverbeterende Meta For Skincare producten op : www.ikwileenbeterehuid.nl

EKSEPTION HUIDVERBETERING

Buiten dat de LOOKS van het merk uitzonderlijk mooi zijn, kunnen we gerust zeggen dat ook de RESULTATEN heel erg mooi zijn. 11 soorten bio / chemische peelings, op peeling voorbereidende producten, cleansers en heerlijke producten voor voeding of bescherming van de kostbare huid. EKSEPTION geeft de hoogste kwaliteit met innovatieve werkstoffen & blends voor een betaalbare prijs. Dat wil toch iedereen?

MAKE - UP

Mensen die graag wat mooiere wimpers willen, om wat voor reden dan ook, kunnen kiezen uit het op kleur brengen met Refectocil wimperverf (ook voor wenkbrauwen) of een advies vragen over onze make - up. Vooral voor dagelijkse toepassing, een frisse uitstraling of leuk feestje kennen we betaalbare en verantwoorde make - up. Lippenstift, lipgloss, mascara en o.a. mooie oogpotloden zorgen voor een mooie finish !

 

BRUIN TINTJE? TRY MARC INBANE !

marc inbane bruiner zonder zon

Bij DE NIEUWE HUIDWINKEL werken we met het gezonde en natuurlijke merk voor zelfbruining zonder zon van MARC INBANE. Made in Holland, verrijkt met Aloe Vera en Ginko Biloba zodat je huid niet uitdroogt.

Je kan een tanning kiezen in onze salon. Kom voor info langs of bel even.
Voor gezicht / hals/ decolettee (1 zone- 7,50 euro) eventueel aan te vullen met armen en/of benen (grote zone + gezicht 12,50 euro). Ideaal voor de bijzondere gelegenheid, een belangrijke "date", het weekend of gewoon onder je jurkje. Veiliger voor je huid dan een zonnebank en direct resultaat.

Ook makkelijk voor als je "plotseling" een avondje uit wil in dat charmante jurkje is de TANNING @ HOME. Je koopt je eigen spraytan set (vanaf 39,95) of spray tan XL spray voor 50 x facial tanning en je kan thuis tannen wanneer en waar je maar wilt. MARC INBANE tanning spray is zeer makkelijk in gebruik, geeft geen foute tinten en blijft 5-7 dagen mooi zitten.
ZEKER beter voor je huid dan een zonnebankje pakken...
Bijwerken kan altijd met de Touch-up kwasten of Tanning Glove!

 

Meta For Skincare - een betere huid

Bezoekers vandaag: 79Bezoekers totaal: 52188Laatste wijziging: 25-12-2018