Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
EKSEPTION huidverzorging

EEN GOED MERK IS NIET GOED GENOEG DUS WILLEN WIJ HET BESTE VOOR JE HUID

Om een resultaat te bereiken dat boven het gemiddelde uitstijgt werken wij met de beste apparatuur en producten voor de huid. Alle producten worden uitsluitend door de beste professionals verkocht, geadviseerd en gebruikt in de schoonheidsbehandelingen of voor huidverbetering wanneer de huid daar om vraagt. Hieronder vind je een aantal van de betere merken waar we mee werken :

META FOR SKINCARE

De producten voor huidverbetering van META FOR SKINCARE garandeert een resultaat zonder irritatie of bijwerkingen. Of je huid nu een gewone verzorging nodig heeft of iets tekort komt (vocht, vet, vitamines, anti-oxidante, etc), voor elke huid is er het juiste product. De werkstoffen zijn natuurlijk 100 % natuurlijk! Vraag in ons instituut wat het beste is voor je. We bieden voor elk huidtype cleansers, serums, dagcremes, zonbescherming, maskers, scrubs en supplementen. Kijk voor de huidverbeterende Meta For Skincare producten op : www.ikwileenbeterehuid.nl

EKSEPTION HUIDVERBETERING

Buiten dat de LOOKS van het merk uitzonderlijk mooi zijn, kunnen we gerust zeggen dat ook de RESULTATEN heel erg mooi zijn. 11 soorten bio / chemische peelings, op peeling voorbereidende producten, cleansers en heerlijke producten voor voeding of bescherming van de kostbare huid. EKSEPTION geeft de hoogste kwaliteit met innovatieve werkstoffen & blends voor een betaalbare prijs. Dat wil toch iedereen?

MAKE - UP

Mensen die graag wat mooiere wimpers willen, om wat voor reden dan ook, kunnen kiezen uit het op kleur brengen met Refectocil wimperverf (ook voor wenkbrauwen) of een advies vragen over onze make - up. Vooral voor dagelijkse toepassing, een frisse uitstraling of leuk feestje kennen we betaalbare en verantwoorde make - up. Lippenstift, lipgloss, mascara en o.a. mooie oogpotloden zorgen voor een mooie finish !

Bezoekers vandaag: 34Bezoekers totaal: 61742Laatste wijziging: 03-08-2019