Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

HUIDVEROUDERING

Blij met jongere huid minder rimpels

Huidveroudering gaat bij iedereen vanzelf. We ervaren huidverslapping, krijgen meer rimpels en andere oneffenheden als littekens en striae worden alsmaar beter zichtbaar.

Met de allernieuwste STARS techniek kunnen we duurzame verbetering toepassen. Of het nu gaat om de handen, hals, bovenarmen, decollettee of een ander deel waarover je wat minder tevreden bent, alles is mogelijk.

Bekijk de video (YOUTUBE) voor een indruk.

Prijs voor :
Gezicht-hals 79,50 euro per behandeling
Bovenarmen 75,00 euro per behandeling
(*met STARS RF techniek)

*Skin Tightening And Rejuvenation System ; wij passen uitsluitend huidverbetering toe in combinatie met Meta For Skincare producten. Vraag bij de (vrijblijvende & gratis) intake naar de prijzen van deze ondersteunende producten.

Naast STARS techniek kan je uiteraard rekenen op een zeer professioneel advies gebaseerd op andere technieken en huid problemen ! Vaak worden er combinaties gemaakt voor een optimaal resultaat. De mooie huid bestaat uit 3 hoofdlagen, die elk hun boost moeten krijgen om verjonging te realiseren.
Denk aan een Chemische peeling voor de buitenste laag die we als eerste zien, een Bio - revitalisatie voor de middelste laag en STARS voor het dieper liggende bindweefsel......

 

HUIDVEROUDERING

Bezoekers vandaag: 79Bezoekers totaal: 52188Laatste wijziging: 25-12-2018