Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Ekseption peelings.jpg

CHEMISCHE PEELINGS

Met Chemische Peelings denk je al snel aan "foute zuren" die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Ekseption zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er 11 soorten, van lichte fruitzuurpeeling tot prachtige een anti-ageing blend. Onze specialisten zullen samen met u de wensen over je huid matchen bij de mogelijkheden met de juiste sterkte peelings. Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heb je een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.

Een Biopeeling of Chemische Peeling geeft een fantastisch resultaat en kunt u al boeken vanaf 59,00 euro ! Bel ons of stuur een email en u bent binnenkort trots op een mooie stralende huid ......

Chemische peelings zijn er voor lichte tot zware acne, pigmentvlekken, diepere rimpels, vale of doffe huid, rosacea of gewoon voor een mooie boost of dieptereiniging omdat u iets speciaals wilt laten doen. Het oppervlak wordt gladder, de celvernieuwing verbetert en u zult binnen een paar dagen al tevreden zijn over de verbeterde conditie en uitstraling van je huid.
Rimpels worden minder diep en de huidstructuur wordt aanzienlijk gladder. De huid voelt FRIS en ACTIEF aan na de behandeling.
In tegenstelling tot de oudere soorten peelings is het vandaag de dag ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan. Onze specialist zal kiezen welke geschikt zijn, welke zonbescherming u nodig heeft en hoe u dit het beste kunt plannen zonder grote kans op bijwerkingen.
Gewoon DOEN ! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

 

WAAROM CHEMISCHE PEELINGS ?

 

CHEMISCHE PEELING BIO PEELING

Bezoekers vandaag: 29Bezoekers totaal: 61739Laatste wijziging: 03-08-2019