Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Huid na Chemische Peeling Bio Peeling

CHEMISCHE PEELINGS

Met Chemische Peelings denk je al snel aan "foute zuren" die slecht zijn voor je huid. De Peelings van Meta For Skincare zijn op natuurlijke basis. Denk aan papaya, pompoen, komkommer en suikerriet die op innovatieve wijze zijn samengesteld om je huid MOOIER te maken. Ze zijn er in 5 sterktes, van lichte fruitzuurpeeling tot prachtige anti-ageing blend. Onze specialisten zullen samen met jou de wensen over je huid matchen bij de mogelijkheden met de juiste sterkte peelings. Met onze nieuwste generatie peelings voor een mooie huid heb je een maximaal resultaat ZONDER de grote nadelen van vroeger zoals grote losse vellen, brandplekken of infecties.

Een Biopeeling of Chemische Peeling geeft een fantastisch resultaat en kan je al boeken vanaf 49,00 euro ! Bel ons of stuur een email en je bent binnenkort trots op je mooie huid ......

Chemische peelings zijn er voor lichte tot zware acne, pigmentvlekken, diepere rimpels, vale of doffe huid, rosacea of gewoon voor een mooie boost of dieptereiniging omdat je iets speciaals wil laten doen. Het oppervlak wordt gladder, de celvernieuwing verbetert en je zal snel weer complimentjes krijgen over de conditie en uitstraling van je huid.
Rimpels worden minder diep en de huidstructuur wordt aanzienlijk gladder. De huid voelt FRIS en ACTIEF aan na de behandeling.
In tegenstelling tot de oudere soorten peelings is het vandaag de dag ook mogelijk om bij mooier weer peelings te ondergaan. Onze specialist zal kiezen welke geschikt zijn, welke zonbescherming je nodig hebt en hoe je dit het beste kunt plannen zonder grote kans op bijwerkingen.
Gewoon DOEN ! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake.

 

CHEMISCHE PEELING

Bezoekers vandaag: 30Bezoekers totaal: 43474Laatste wijziging: 04-07-2018