Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Massage therapie

MASSAGE

De Nieuwe Huid Winkel is er niet alleen voor huidverbetering op je gezicht, hals of decollettee. Ook voor een heerlijke ontspannende massage, hotstone massage, massage na blessure of overbelasting, gecombineerde massage kan je bij 1 van onze ervaren professionals terecht.


Geef zelf aan of je uit bent op blessure ontlasting, ontspanning of misschien een mooie combinatie daarvan. Wij zullen door een korte intake overleggen wat het beste bij je past. Je komt als herboren uit de behandeling !
Waar je in andere massages elders teleurgesteld naar huis gaat maken WIJ het verschil. Onze SPA massages:

30 minuten (nek - schouders - rug)             29,50 euro
60 minuten (nek - schouders - rug - benen)  49,- euro

VOORJAARS ACTIE:

BODY BOOSTER : = Hotstone (rug/nek) of Infrarood Sauna deken (gehele lichaam) toevoegen aan bovenstaande spa massages : +10 euro. Wil je er ook nog een Cellulite massager voor thuis bij? Die krijg je mee voor 12,50 euro-uitsluitend icm de BODY BOOSTER behandeling.

BODY RELAX : ontspannende massage met behandeling kleine probleemzone 50 minuten massage+10 minuten Infrarood, met nabehandeling infrarood lamp (klein gebied) 59,00 euro

Wij werken alleen met top producten en bieden meer kwaliteit dan gemiddeld in onze spa wellness ruimte. Je beleeft het als ware DETOX voor lichaam en geest....     

 

BINDWEEFSEL MASSAGE

Bindweefselmassage

Al sinds ca 1920 is bindweefselmassage een helende techniek om de huid te herstellen bij problematiek. Of het nu gaat om rimpels, verslapte huid, droge huid of andere oneffenheden die je ontevreden maken over je huid, bindweefsel technieken verbeteren het zo snel dat je altijd tevreden bent over het resultaat per behandeling. Het is 1 van de meest natuurlijke vormen van huidverbetering en anti - ageing.

Het is niet altijd een ontspannende massage, maar voor de meeste mensen wel normaal geworden om met regelmaat (6-8weken tussentijd) de bindweefsel massage te herhalen vanwege de zichtbare huidverbetering en het heerlijk actieve gevoel in de huid.
Deze resultaatgerichte massage wordt meestal in het gebied van gezicht - hals - decolettee uitgevoerd vanwege de direct zichtbare verbetering bij o.a. rimpels, verslapping, droge huid.
Dus heb je een belangrijk feest, een fotosessie of wil je gewoon algehele huidverbetering, dan kies je voor deze boost !
Wil je duurzaam resultaat en vissen naar complimenten over je uiterlijk dan kies je beter voor een beauty kuur van 2 - 6 behandelingen.

Bindweefselmassage (los-uitgebreid) per behandeling     69,00
Inclusief het gebruik van serums en creme in de behandeling.
Ondersteun je de huid verbetering met 1 van onze cremes dan krijg je 10 % korting op de geadviseerde creme. Neem je er een serum en / of cleanser bij dan krijg je op alle producten zelfs 20 % korting!

Bezoekers vandaag: 29Bezoekers totaal: 61739Laatste wijziging: 03-08-2019