Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL

GASTENBOEK

Vind je de website mooi, leuk of duidelijk ? Ben je naar tevredenheid behandeld en raad je onze schoonheidssalon aan bij je vrienden ? Laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Reactieformulier

Geweldige mensen en een prachtige schoonheidssalon. Je voelt je er direct thuis. Behandelingen zijn super en je komt er herboren uit. Goede uitleg bij een intake gesprek en er wordt je niets opgedrongen wat ik als erg prettig heb ervaren. De producten vind ik ook een aanrader. Ik verheug mij op de behandelingen die ik ga ondergaan.
Tot gauw!

Nora kuiper01-12-2017 22:19

Heel erg tevreden over de behandeling. Zeer deskundig advies. Naar de eerste keer al het gevoel dat het beter ging met mijn gezicht. Na alle behandelingen die ik hiervoor heb gehad[zowel bij een dermatoloog als een particulier] werd niet verteld dat het niet over zou gaan. Hier al bij het intake gesprek dat ik wel geholpen kon worden, maar dat ik er niet van af kwam.
Mirjam

Mirjam Peelen06-09-2017 19:02

Ik heb de Nieuwe huid winkel als een super salon ervaren.
De salon ziet er prachtig schoon en hygiënisch uit.
Ook het personeel is super lief en gastvrij.
In het bijzonder wil ik Jerry bedanken voor zijn geduld en al zijn goede hulp en adviezen. Wanneer ik dalijk helemaal pmu vrij ben kom ik persoonlijk Bossche bollen uit Denbosch brengen. En kom zeker vaker terug voor gezichtsbehandelingen die zijn heerlijk!!

Heel veel Liefs, Soraya

Soraya21-08-2017 11:50

Afgelopen vrijdag was ik in de gastvrije handen van De Nieuwe Huidkliniek / Huidbehandelcentrum Ede waar ik een eerste anti-aging behandeling heb gehad. Wat een geweldige ervaring! Vanaf de ontvangst tot aan de "nazorg": top.
Fris en vrolijk team, deskundige behandeling, alles straalt rust, vertrouwen en professionaliteit uit.
Inmiddels is het maandag...een paar dagen na de behandeling en het resultaat is heel goed zichtbaar. Ik kijk uit naar de volgende stap en raad iedereen absoluut aan om jezelf zo'n mooi kado te geven ;)))

Mieke07-08-2017 16:10

Als verrassing van 'mijn lief' mocht ik zaterdag naar de salon voor een gezichtsbehandeling, rug-schouder en nek massage en een manicure als afsluiter, wat een verwennerij!
Een ontzettend vriendelijk ontvangst, een goede uitleg over alles dat me te wachten stond en de professionele behandelingen maakte de verrassing tot één groot feest en zelfs mijn altijd ongelijke wenkbrauwen zien er super strak uit! Daar kom ik dus zeker voor terug.
Dank je wel lieve mensen.

Hèlen31-07-2017 10:02

Aardige dames, goede uitleg over wat men gaat doen.
Ben hier al diverse malen geweest (gezichtsbehandelingen/massages/
wimpers verven/oksels ontharen enz.), bevalt prima!
Aanrader!

Els19-09-2016 12:42

Een heerlijke behandeling samen met mijn dochter. We voelen ons als herboren. Dank je wel voor de fijne benadering en natuurlijk de verwennerij. Lieve groet Afra en Reevy

Reevy Dalebout28-04-2016 14:18

Voor de eerste keer een hars- en steelwratjes behandeling laten doen. Door de goede uitleg vooraf de fijne ontvangst voelde ik me erg om m'n gemak en viel de behandeling erg mee. Een mooi resultaat waar ik erg blij mee ben en het vertrouwen gekregen om vaker langs te komen.

Milou Jansen23-04-2016 11:41

Ik heb een heerlijke ochtend gehad. Gezicht en hand behandeling. Heerlijk ontspannen. Gelijk een "date" voor volgende week gemaakt. Kijk er naar uit. Ideaal voor de dames om zo te oefenen en voor mij een ideale manier om uit te testen of het wat voor me is zo'n behandeling.En dat allemaal na een berichtje via JBB op facebook.

Magda Vogel-Snel16-01-2015 21:25

Voor het eerst bij Huidbehandelcentrum Barneveld geweest en het was een positieve ervaring. Fijne professionele mensen en een goede behandeling aangemeten gekregen. Over 2 weken mag ik weer! Ik heb een microdermabrasie behandeling gehad inclusief het aanbrengen van verschillende serums, een creme en een ampul plus een gezichtsmassage. Ik zal de ontwikkelingen van m'n huid hier vermelden, ik heb er vertrouwen in !

Denise16-07-2014 21:41

1   |   2      »      
Reactieformulier

Reactieformulier

Bezoekers vandaag: 32Bezoekers totaal: 61741Laatste wijziging: 03-08-2019