Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

SKIN FIT / BIO REVITALISATIE

Voor een jongere uitstraling, minder rimpels en een betere huidconditie
in een oogwenk kiest u voor SKIN FIT biorevitalisatie.

WAT IS HET ?
Om uw huid binnen 10 dagen serieus te laten revitaliseren dienen we een  Skinbooster cocktail van 63 actieve werkstoffen toe die de huid -blijkbaar- tekort komt waardoor veroudering (te) zichtbaar werd.
Een rijke boost aan vitamines, mineralen, anti-oxidanten!
Omdat het (dmv een veilige en op vaste diepte ingestelde meso therapie device) oppervlakkig wordt ingebracht komen de werkstoffen terecht in de huid, daar waar de huid de stoffen voor bijna 100 % op kan nemen. Dit in tegenstelling tot serums en dagcremes die vaak maar voor 1 - 40 % worden opgenomen.

WAT DOET HET ?
Door directe verwerking in de nog op te bouwen cellen verbetert het % collageen aanzienlijk, wordt het vocht beter vastgehouden en krijgt de huid een vitaler(de meesten zeggen JONGER) aanzien. Vermoeidheidslijnen, te diepe rimpels, huidverslapping en andere klachten kunnen op deze manier duidelijk worden verminderd en in veel gevallen worden weg genomen. U blijft echter wel uw NATUURLIJKE uitstraling behouden.

HOE VAAK MOET IK DIT DOEN ?
Voor lichte huidveroudering is het ideaal om 1 a 2 behandelingen te doen met een interval van 10 - 14 dagen, vaak in combinatie met een ondersteunende dagelijkse verzorging voor een nog beter resultaat.
Zijn de klachten wat groter of is de veroudering wat verder gegaan dan kan een kuur van 2-6 behandelingen bij aanvang nodig zijn. ONDERHOUDEN van het resultaat betekent meestal een enkele herhaling per 3-6 maanden.

WAT KOST HET ?
Wat in 20-50 jaar is ontstaan krijg je vaak niet in 1 keer weg. In een kuurverband van 1-4 behandelingen is de gemiddelde prijs ca 125-175 euro per behandeling (excl. dagverzorging).
De behandelaar zal altijd vooral een exacte opgave doen van de prijs per behandeling en op basis van uw wensen wordt het meest haalbare resultaat besproken.

KAN IK ZELF KIEZEN ?
JA, in overleg wordt bepaald of u alleen de oogzone (EYE FIT), de conditie van de middenzone (SKIN FIT) of een contourverbeterend resultaat wilt om verslapping te verminderen. Dit verbetert de elasticiteit wat de neuslippenplooi minder diep maakt en de kaaklijn strakker maakt. In overleg kan ook voor een combinatie worden gekozen van 1 of meer zones/behandelingen.

 

SOFTDERM BIO-REVITALISATIE

 

VEILIG EN SUBTIEL

Naast huidverbeterende behandelingen kunnen injectables NET even dat tintje huidverjonging extra geven, Een vermoeide blik ? Slappe huid ? Hangende wangen of liplijn ? Kraaienpootjes die je beu bent of ZULKE diepe fronslijnen dat je er moe van wordt ? Oksels met overmatig zweet of een neusje dat niet helemaal naar je zin is ?

De Nieuwe Huid Winkel Ede laat injectables voor zwaardere rimpels en het injecteren met botox uitvoeren door een arts die aan alle eisen en kennis voldoet om jouw huid mooier te maken, jou te laten stralen en lijnen of verslapping voor langere tijd aan te pakken. Er wordt alleen gewerkt met veilige producten van o.a. Merz Aesthetics, 1 van de wereldleiders in deze branche.

Vind je dit nog een eng idee of ben je onzeker over de uitstraling na de behandeling? Kies dan voor SOFTDERM meso therapie. Dit is een bio revitalisatie programma waarbij oppervlakkig (ca 1 millimeter!) een cocktail van 72 huidverbeterende werkstoffen wordt ingebracht door middel van een veilge methode. Dit levert een prachtig eindresultaat op zonder het gebruik van botox of stevige fillers.

Wil jij een keer een vrijblijvende intake of een info-avond bijwonen ? Stuur ons dan een bericht met je gegevens en wensen en we nodigen je uit bij de eerste gelegeheid of voor een vrijblijvende intake. Je krijgt altijd de gelegeheid om je wensen kenbaar te maken en een prijs opgaaf die daarbij aansluit.

 
Beauty_treatment1.jpg

JEZELF MOOIER MAKEN KAN LELIJK AFLOPEN

Meer informatie over huidverbeterende behandelingen:

Is dat zo?
De bovenstaande slogan is in het leven geroepen om mensen bewust te maken van het feit dat je op zoek moet naar kwaliteit en niet naar de laagste prijs. In het laatste geval is de kans veel groter dat kwaliteit juist ontbreekt en je iets laat doen wat verkeerd afloopt. "Downtime" is een begrip waarbij je kort na een huidverbeterende behandeling mogelijk te maken krijgt met een iets minder goed uitziende huid tot aan lichte zwelling, beursheid, velletjes of korstjes. Dit kan gebeuren in het vernieuwingsproces van de huid; als de kans aanwezig is zal de behandelaar u dat altijd mededelen.
Wordt er met kwaliteitsproducten op/in uw huid gewerkt, dan is deze downtime beperkt en de kans dat u bijwerkingen ziet ook.
Het eindresultaat moet wel zo zijn dat het verwachte en voorspelde resultaat gehaald of benaderd wordt, ofwel uiteindelijk zal de huid of huidconditie beter moeten zijn.
Dat bereikt u vooral wanneer u kiest voor de juiste huidspecialist!

Bezoekers vandaag: 9Bezoekers totaal: 60230Laatste wijziging: 08-06-2019