Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

Warmte therapie

Je zit niet lekker in je lijf, je spieren doen zeer, je bent veel vaker moe dan normaal, bent gestressed of je hebt warmte nodig en ontspanning ?

Dan is FBT (Full Blanket Thermotherapie) wat voor jou. Je gehele lijf wordt opgewarmd naar een traploos instelbare temperatuur, meestal rond 40 graden, om zo geleidelijk op te warmen. Dit gebeurt in een passieve situatie door je in te wikkelen in een zachte alu deken die door infrarood banen wordt opgewarmd. HEERLIJK en hardstikke goed voor lichaam en geest !

In ca 25 minuten creeeren we zo ontspanning van AL je spieren, toename van zuurstof en bloedsomloop in je gehele lijf, verbetering van de bloedvaten en de kwaliteit van je bloed, en een rust in je hoofd die nergens mee te vergelijken is. Effectiever dan een sauna, en veel gemakkelijker om te doen. Je hoeft niet al je kleren uit, je kan er met je los zittende of sportkleding gewoon in. Mis jij de warmte van de zon, zomer en vakantie of heb je last van de "winter-blues" ? Dan is het ook gewoon heerlijk om deze behandeling aan jezelf kado te geven. Je komt er als herboren uit !

 

Behandelingen

Behandeling "FBT BODY" : 30 minuten 25 euro
Kies je voor alleen de FBT behandeling dan krijg je de warmte behandeling zoals hierboven omschreven. Je lichaam wordt warmer dan na een hotstone massage en je voelt je direct na de behandeling al stukken beter en heerlijk ontspannen.

Behandeling "FBT BODY & FACE" 45 minuten 39,50 euro
Als hier boven, maar dan met een gezichtsreiniging en heerlijk collageen vliesmasker voor de ideale boost aan je huid (zie foto).
DE behandeling om cadeau te geven aan een ander of jezelf, als oppepper voor je lijf, gezicht en geest of als boost voor een feestje, huwelijk, date, drukke periode of na stress.

Bel voor een afspraak en geniet !

Bezoekers vandaag: 29Bezoekers totaal: 61739Laatste wijziging: 03-08-2019