Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Blij met jongere huid minder rimpels

VIRO DERMAROLLER

"Het wonderstokje" voor de huid. Ietsje pijnlijk in het begin, maar er zijn al mensen die het zo prettig en sprankelend vinden dat ze het de ideale anti ageing behandeling vinden.

Onze VIRO heeft 540 naalden zodat de behandeling vlugger gaat en er toch meer tunneltjes in de huid komen om de serums zo beter je huid in te laten trekken. De dermarollers die tot nu toe veel gebruikt werden hadden 192 op de roller. Prima resultaten maar dat vonden wij niet goed genoeg. Met bijna 3 x meer naalden is het logisch dat je ook meer resultaat krijgt met een veel minder pijnlijke ervaring. Extra aanmaak EGF's - Epidermal Growing Factors - gebeurt direct (de herstellers van de huid die voor opvulling zorgen), extra aanmaak van collageen is na een paar dagen al zichtbaar, (de celstof die de belangrijkste rol speelt in de stevigheid en elasticiteit van de huid). Dubbele werking is dubbel resultaat net als bij de sterren die ook fan zijn van deze behandeling !

Kom gerust langs voor een informatief gesprek zodat je binnenkort naar een mooiere huid kijkt en anderen je ook zo zien....

 
Dermaroller schoonheidssalon huidverbetering

DERMAROLLER BEHANDELINGEN

Bij De Nieuwe Huid Winkel Ede verkopen wij, in tegenstelling tot andere salons, geen rollers voor thuisgebruik. Alle dermaroller behandelingen worden in het instituut gegeven. Zo garanderen we hygiene, kwaliteit en resultaat. Wij bepalen tevens samen met elke klant welke lengte naalden (0,5 - 1,0 - 1,5 mm) wij gebruiken.

Elke lengte naald heeft haar eigen functie. Het verminderen van rimpels, huidverslapping, littekens of cellulite kan je niet met 1 lengte oplossen. De resultaten zijn afhankelijk van de juiste naaldlengte, gebruik van huid serums tijdens de behandeling en de dagelijkse nazorg die je thuis doet.

Wil jij een mooiere huid en meer complimenten daarover ? Boek dan een behandeling vanaf 79,00 euro (prijs per behandeling in kuurverband inclusief roller en serums tijdens de behandeling). Kijk bij contact hoe je snel een afspraak kan maken voor deze bijzonder populaire behandeling.

 

LITTEKENS, STRIAE en DIEPE RIMPELS

De dermaroller schiet te kort op problemen die hun oorzaak dieper in de huid vinden. Littekens verminderen, striae en bijvoorbeeld diepere lijnen zijn daar een voorbeeld van en hebben een andere aanpak nodig.

De ADAPT is 1 van de meest innovatieve needling devices voor deze toepassing. Met een verstelling in diepte TIJDENS de behandeling kunnen we de diepte waarop we werken bepalen op basis van wat we zien en wat jouw huidprobleem nodig heeft.

Het behandelen met de ADAPT zullen we inzetten wanneer we dat nodig vinden en wanneer we denken je daar meer resultaat mee te bieden dan met andere methodes van huidverbetering.

In veel gevallen zullen we daarom ook de ADAPT huidtherapie het beste kunnen combineren met intensieve chemische peelings, de beste huidzorg ter ondersteuning en andere combinaties zoals LED therapie en/ of Microdermabrasie. Littekens ontstaan niet in 1 dag dus zijn ook niet in 1 dag weg. Maar je zal trots zijn op het eindresultaat !

Vraag om een vrijblijvend informatief gesprek om je huidproblemen bij ons bespreekbaar maar vooral behandelbaar te maken en GA voor het beste resultaat. Wij gaan je erbij helpen ! Kijk bij contact en BEL !

Bezoekers vandaag: 34Bezoekers totaal: 61742Laatste wijziging: 03-08-2019