Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

TATOEAGE VERWIJDEREN ?

Heb je spijt van een ooit mooi (of minder mooi) gezette tattoo ? Had je er beter geen naam bij kunnen zetten ?  Of is de tatoeage mislukt ?
Vroeger zag je er na het verwijderen van een tatoeage niet altijd beter uit. Lelijke vlezige littekens waren het gevolg als je met een zeer agressieve laser werd behandeld. Dat wil niemand meer en dat hoeft ook niet. In de onderstaande TV raportage op RTL4 (video van slechts 4 minuten) krijg je een indruk hoe het werkt.

Klik hier om onze TSR PRO behandelingen te zien bij Life Is Beautiful op RTL4 

Met onze TSR PRO laser voor tatoeage verwijdering wordt alleen het pigment van een tatoeage of permanente make-up geraakt waardoor de impact op de huid veel lager is en je na een paar dagen/weken al helemaal niets nadeligs meer ziet van de behandeling. Een mooie huid blijft over en je bent er vanaf ! We GARANDEREN dat er geen littekens achterblijven na de behandeling. De EVO LASER is de nieuwste YAG laser voor huidbehandeling en is volkomen veilig.

Omdat het ene muisje het andere olifantje niet is, kunnen we geen prijzen online geven (vanaf 50,- euro) zonder je pigmenten te hebben gezien, maar als je een afspraak maakt voor een gratis intake gesprek vertellen we je ALLES. Ook wat het je exact gaat kosten. Wat is een huid en lijf zonder storende tatoeages jou waard? Kom het ons vertellen tijdens de kennismaking. Je mag zelfs al een stukje laseren voelen op je huid. Wedden dat het meevalt ?

 

PIGMENTVLEKKEN VERWIJDEREN

Van sommige aandoeningen kunnen we niet zeggen of het aanzienlijk vermindert of compleet tot het verleden behoort na de behandeling. Van pigmentvlekken kunnen we dat wel zeggen. Heb je erg hinderlijke pigmentvlekken op je handen, hoofd, benen of andere plekken ? Binnen een paar behandelingen zijn ze verdwenen ! De TSR PRO is 1 van de modernste laser apparaten die pigment verwijdert zonder de omliggende huid te beschadigen. Nagenoeg pijnloos kan je nu worden behandeld door 1 van onze specialisten die de pigmenten eerst zullen beoordelen alvorens een behandeling met je af te spreken. Veiligheid staat voorop en resultaat komt direct daarna.......

Laat nu je hinderlijke pigmenten, acne of huidoneffenheden behandelen met onze zeer effectieve en moderne TSR PRO laser. Meestal kunnen we ook ouderdomsvlekken, melasma, hinderlijk zwangerschapsmasker of andere vormen lichter maken / laten verdwijnen. Moedervlekken worden door ons niet behandeld.
Bel voor een vrijblijvende afspraak en binnenkort weet je hoe snel je er vanaf kan zijn !

Een ondersteunend serum helpt het resultaat te versterken en het huidherstel te versnellen. We zullen je dit dan ook adviseren per huid aandoening / behandeling.

 

PIGMENTVLEKKEN EN TATOEAGE VERWIJDEREN

Bezoekers vandaag: 8Bezoekers totaal: 60230Laatste wijziging: 08-06-2019