Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Slanker worden afvallen centimeters

PLAATSELIJK AFVALLEN

Ben je te zwaar en kom je maar niet aan afslanken toe? Heb je een dieet gevolgd en kom je maar niet van je buikje af? Wil jij straks in je jurkje passen maar zijn je benen te zwaar ? Tegenwoordig hoeft dat geen probleem meer te zijn. "Liposuctie zonder naalden" wordt het genoemd : cavitatie behandeling. Met Ultrasone golven kan je bepalen waar je pijnloos wil afvallen en centimeters kwijt wil raken.

Met deze veilige techniek wordt vet in de cellen aangenaam en snel opgewarmd zodat het door het lymfesysteem op natuurlijke wijze kan worden afgevoerd. Na 6 behandelingen kan de omvang van je buik, billen, benen al met 12 - 15 centimeter zijn afgenomen, wat neerkomt op een direct resultaat van ca 2 cm per behandeling per zone !

Contourbehandelingen helpen je weer goed in je vel te zitten, je weer mooi te voelen en maken dat je kan genieten van je strakkere broek, jurkje of pak. Bepaal nu zelf hoeveel centimeters je kwijt wil raken op elke plek van je lijf. Ook de kin/kaaklijn, bovenarmen en de bekende "BH bandjes" kunnen worden verminderd als je vindt dat daar te veel vet zit. Vanaf 59 euro (1 zone) of 49 euro per behandeling (2 zones, per zone) kan jij weer trots zijn op je silhouette of kaaklijn. Zowel voor mannen als vrouwen een veilige en ideale manier voor plaatselijk afvallen !

Kijk bij contact hoe je snel contact met ons op kan nemen voor een gratis en vrijblijvende intake of om NU te beginnen. Tot ziens in ons behandelcentrum voor huid, lijf en gezondheid !

 
MAXZLIM AFVALLEN BUIK BENEN

KILO'S AFVALLEN

Er wordt veel gezegd dat afvallen gemakkelijk is.....
De werkelijkheid is echter minder waar; gebrek aan mogelijkheden, budget, tijd, motivatie, het kan allemaal tegen je werken. Je hebt al veel geprobeerd maar niets werkt of je wordt zo slap als een vaatdoek vanwege de honger en verkeerde wijze van afvallen.

NU is er MAXZLIM, het 100 % natuurlijke afvallen.
Glucomannan wortelextract vermindert de eetlust, minder dik makende nutrienten worden opgenomen, het honger gevoel wordt beperkt. L-carnitine zorgt voor betere opname van de juiste vetten, een betere stofwisseling en spijsvertering.
Vitamines B6 en B12 optimaliseren je weerstand en energie!

Wetenschappelijk bewezen werking!
Je kunt bij juiste voeding en het juiste gebruik van Maxzlim 1-8 kilo kwijt raken in maximaal 8 weken.

Zeer eenvoudig in gebruik: 2 capsules met natuurlijke werking innemen met ruim water, ca een 1/2 uur voor je maaltijd. Dat is alles.....Vraag in de winkel om advies en jouw beste keuze!

Bezoekers vandaag: 34Bezoekers totaal: 61742Laatste wijziging: 03-08-2019