Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Microdermabrasie Behandeling Gladdere huid

Wil jij ook graag een mooie gladde huid ? Geen dode ruwe huidcellen en veel te diepe lijnen ? Vind jij je huid futloos, bleek of dof ? Heb je een flinke oppepper nodig, om wat voor reden dan ook ?

Kies dan voor een luxe Microdermabrasie behandeling om je gezicht weer mooier te zien in de spiegel en vele complimentjes voor je huid & looks te ontvangen !
Onze Microdermabrasie wordt ondersteund met hydro techniek, waardoor het pijnloos en zacht aanvoelt, de behandeling korter duurt en meer resultaat per behandeling wordt bereikt.

Met Microdermabrasie wordt een zeer dun laagje van je huid verwijderd ZONDER downtime. Je kan dus gewoon direct na de behandeling alles weer doen zonder dat men je aanstaart met een blik "WAT heb jij nu weer met je gezicht gedaan", wat bij veel andere MDB behandelingen wel zo is. Alleen voorzichtigheid met zonlicht en zonnebanken is geboden om pigmentvlekken te voorkomen, maar daarover gaan we je natuurlijk informeren tijdens de eerste behandeling of intake. Een luxe behandeling met onze Microdermabrasie kost 79,50 euro per behandeling. Wil je een aantrekkelijk voorstel omdat je een kuur meent nodig te hebben ? Dan is het maken van een afspraak met 1 van onze specialisten van belang zodat we kunnen beoordelen wat je huid nodig heeft.

Alle Microdermabrasie behandelingen zijn inclusief reiniging van de huid, analyse, een flinke dosis serums en/of maskers om je huid weer lekker op te peppen en de conditie te verbeteren. Wil jij dat ook ? Kijk bij contact hoe je een afspraak kan maken voor 1 van de beste huidverbeterende behandelingen !

Bezoekers vandaag: 9Bezoekers totaal: 60230Laatste wijziging: 08-06-2019