Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

LASER ONTHARING NEW EPIL

Veel mensen kiezen ervoor om heel vaak te scheren, harsen, ontharen. Voorheen was dat ook gebruikelijk maar nu wordt overbeharing steeds vaker verwijderd met apparatuur zoals IPL voor ontharing of door middel van Laser ontharing. Dit wordt meestal permanent ontharen genoemd, maar duurzaam ontharen is een betere term. Door onze apparatuur verwijderd haar blijft in de meeste gevallen 6 maanden tot 10 jaar weg, maar een kloppende voorspelling is voor niemand te geven. Elke haar kan zichzelf weer "terugvechten" door stress- of andere hormonen, medicatie, leeftijd of zwangerschap.

Andere salons beweren dat je er voor altijd van af bent, maar 10 - 60 procent KAN weer terug komen. Ondanks dat is duuzaam ontharen tegenwoordig de meest ideale oplossing. Na 6-12 behandelingen ben je voor maanden tot JAREN van je overtollige haargroei af. Je kan alle zones op je gezicht of lichaam veilig laten behandelen : bikinilijn, benen, bovenlip bijvoorbeeld terwijl mannen er vaak voor kiezen om ongewenst haar op de armen, borst of rug te laten "verminderen" of verwijderen.

Ontharen met de NEW EPIL apparatuur is al mogelijk vanaf 29,50 euro per behandeling. Vraag tijdens een vrijblijvende intake, waarin we je alle informatie geven die je weten moet en wilt, om een voorstel voor een kuurprijs. Boek je meteen meerdere behandelingen, dan bieden we je de beste resultaten (!) voor de beste prijs. Omdat de apparatuur ook in onze groothandel wordt verkocht aan de betere huid professionals, beschikken we over de meest recente en innovatieve apparatuur voor ontharen met resultaten op elk huidtype en haartype. Wij laten het onderste deel van het haarzakje stollen (selectieve coagulatie) ZONDER beschadiging van de omliggende huidweefsels. Onze behandelaars zijn gediplomeerd en getraind om alle huid-en haar types te behandelen.
Wil je kijken hoe het werkt ? Bekijk de TV uitzending op RTL 4
: Life is Beautiful NEW EPIL uitzending

Laat je NU informeren tijdens een gratis intake gesprek en over een paar maanden ben je al van het harsen en scheren af, dus kom NU naar de specialist ! Kijk bij "contact' hoe je ons kan bereiken.

 

PERMANENT ONTHAREN, VANAF NU EEN "KOUD" KUNSTJE !

Sinds kort is er een hagelnieuwe generatie ontharingslaser : NEW EPIL op basis van KOUDE LED techniek. De snelheid om mee te werken is verdriedubbeld, het resultaat komt nog sneller dan met de eerdere IPL apparatuur en het is nagenoeg pijnloos.

Wil jij volgende zomer al minder ( misschien wel niet meer, afhankelijk wanneer je begint) overtollig haar op je bovenlip, bikinilijn, onderbenen, oksels, etc ? Boek dan NU een behandeling met deze allernieuwste generatie apparatuur. Snel, effectief en veilig !

Bovenlip         25,00         euro
+Kin-kaaklijn  59,00         euro

Oksels            49,50        euro
Bikinilijn         65,00        euro ("sliplijn")
Bikinilijn         85,00        euro (volledig)
Onderbenen    99,00        euro

*Prijzen per behandeling. Vraag een vrijblijvende intake voor het gebied dat jij graag behandeld wil hebben. Je kunt beter iets meer betalen en sneller klaar zijn dan weinig betalen en na 20 keer nog steeds geen resultaat zien, toch ?
Uitsluitend gediplomeerd personeel ! Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op over duurzaam ontharen met onze NEW EPIL.

 

Kan een deskundige van DE NIEUWE HUID WINKEL contact met mij opnemen over ontharings - behandelingen

Bezoekers vandaag: 34Bezoekers totaal: 61742Laatste wijziging: 03-08-2019