Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

GESLOTEN

CASABAO.jpg

LET OP:

In verband met lagere bezoekersaantallen en lagere bezetting ivm vakantieperiode zijn wij van 1 juli t/m 31 augustus uitsluitend
geopend op DONDERDAG - VRIJDAG - ZATERDAG!

(Online boeken kan natuurlijk wel 24 uur per dag-zie link hier onder)

 

WAAROM CHEMISCHE PEELINGS ?

 

ONLINE AFSPRAAK BOEKEN

Online-Afspraak-Maken.jpg

Bij Beautysalon De Nieuwe Huid Winkel in het centrum van Ede is het nu ook mogelijk om vanuit de luie stoel, vanaf uw werkplek of elders in de wereld een afspraak te maken zonder ons te hoeven bellen of mailen. Dat mag natuurlijk nog steeds, maar vanaf nu kunt u 24 uur per dag een afspraak voor een heerlijke schoonheidsbehandeling inboeken via het agendasysteem van @Planetzelf.

Als u op de button / afbeelding klikt wordt u vanzelf naar de agenda gelinkt.

 

MEER DAN EEN BEAUTYSALON

DNHW LOGO 2019-2020.pngHet (grotendeels bestaande maar ook deels nieuwe)
BEAUTY TEAM is weer compleet en op volle sterkte.
Geleidelijk zullen zij zich zowel in de winkel als op de social media
aan u voorstellen zodat u weet wie onze huidspecialisten allemaal zijn.

Naast Jerry & Lucienne die tevens de dagelijkse leiding hebben vormen de vertrouwde gezichten Petra Franck (pedicure/huidspecialiste), Natasha Smits (cosmetisch gespecialiseerd arts/huidspecialiste), Willemieke Dukker (niveau 4 huidspecialiste) en Merle Hondeveld (nagel /huidspecialiste) NOG 4 gediplomeerd schoonheidsspecialistes en 5 schoonheidsspecialistes in opleiding samen 1 team om u
de beste service te bieden die binnen ons bereik ligt.

Wij zien u graag komende tijd weer super tevreden
de winkel/city spa verlaten!
------

Vorig jaar is tijdens een uitgebreide enquete onder onze klanten gebleken dat we een over-all waardering kregen van 8.4 ! Daar zijn we trots op en vooral zeer dankbaar voor. Net als u blijven we echter ook kritisch en proberen we dit jaar NOG dichter bij die TIEN te komen. Ook op Google + en op onze FACEBOOK pagina hebben we 5 sterren (de maximale score op klanttevredenheid) behaald. Graag zien wij uw recensie of bevindingen daar ook terug. Huidprobleem, verwenmoment, cadeaubon of verantwoorde beautyproducten? Dan bent u van harte welkom en staan wij voor u klaar om u te helpen met "de mooiste versie van u zelf".

TOT DAN!
Het team van CITY SPA DE NIEUWE HUID WINKEL.

 

BEAUTYSALON DE NIEUWE HUID WINKEL IMPRESSIE

 

UW SCHOONHEIDSSALON IN EDE CENTRUM

 

Je dagelijkse boodschappen halen, kleding shoppen en gelijk werken aan je schoonheid, je huid of je make-up. We staan klaar voor alle schoonheidsbehandelingen, het verminderen van rimpels, acne, eczeem en huidveroudering, heerlijke massages of verwijdering van pigment vlekken en tatoeages.

Er is op afspraak een medisch pedicure aanwezig en ook voor botox of injectables kan onze cosmetisch arts u op afspraak helpen of adviseren. Vrijblijvend indien u dat wenst.

Wilt u een leuke workshop door ons georganiseerd hebben, een modeshow bij ons doen of een beauty arrangement of vrijgezellenfeest laten organiseren? Vraag om de mogelijkheden, er is veel leuks te bedenken! Leuk om te melden is dat je ook een heerlijke VIP- of DUO behandeling kunt boeken met je vriendin, dochter of moeder.

Kom gerust even binnen lopen met of zonder afspraak, voor het epileren en/of verven van je wenkbrauwen of huidadvies. Met veel toewijding, kennis over huidzaken en klantvriendelijkheid heten we je van harte welkom in het hart van Ede Centrum. Je auto parkeren doe je "onder ons" in de Q Park Achterdoelen (looptijd vanaf de uitgang 30 seconden!) en je fiets kan uiteraard voor de deur worden geparkeerd........

Schoonheidssalon Ede, Laser Behandel Centrum Ede, Beauty Winkel Ede, Massage centrum Ede en Lifestyle / Kadoshop Ede in 1! 

KLIK HIER voor onze Facebook pagina

OF kijk op Google MAPS om te navigeren.

 

DOWNLOAD OVERZICHT BEHANDELINGEN & PRIJSLIJST

 

WIL JIJ OOK EEN MOOIERE HUID?

CONTACTVERZOEK VOOR VRIJBLIJVENDE INTAKE

 
CLINIQUE CONCEPT LOGO 1.0 XL.jpg

CLINIQUE CONCEPT

Als huidinstituut conformeren wij ons aan de strenge regels van het label CLINIQUE CONCEPT wat in het leven is geroepen om voor de consument meer duidelijkheid te geven of zij nu bij een "gemiddeld" of beter huidinstituut terecht komen. Het logo staat garant voor meer resultaat en klantvriendelijkheid, meer kennis, hygiene en behulpzaamheid bij huidproblematiek.

Maar natuurlijk kan je ook gewoon terecht bij ons voor heerlijke ontspanningsmassages, harsen van bovenlip en oksels, laser ontharen en het mooier maken van je wimpers !

Huidbehandelcentrum Ede / De Nieuwe Huid Winkel Ede is niet zomaar een willekeurige schoonheidssalon.Kom ontdekken wat wij je meer kunnen bieden dan de gemiddelde schoonheidssalon. Klantvriendelijkheid en aandacht voor jou en je huid wil jij toch ook eens graag ervaren ?

 

BEAUTY SHOP & BEAUTYSALON DE NIEUWE HUID WINKEL EDE

Bezoekers vandaag: 32Bezoekers totaal: 61741Laatste wijziging: 03-08-2019