Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

SCHOONHEIDSBEHANDELINGEN PRIJSLIJST

Behandeling “GEWOON MOOI” : 30 minuten 39,50
Reinigen – scrub met dieptereiniging - beschermende en voedende dagcrème – lichte massage van gezicht
De ideale behandeling voor de huid die even een flinke boost nodig heeft of als “lunchtime” treatment even tussen de drukte door.

Behandeling “MOOI DE LUXE” : 60 minuten 49,50
Reiniging en behandeling zoals "gewoon mooi" + epileren wenkbrauwen - behandelen kleine oneffenheden - massage - huidanalyse - wensen bespreken en verbeteren van de huidconditie inclusief alle nodige hoogwaardige serums, cremes en huidverbeterende maskers*.
Uitgebreide behandeling ! Huidadvies inbegrepen.

Behandeling "VIP" : 90 minuten 79,50
Zelfde als "Mooi de Luxe", maar dan inclusief hoofd-nek- schouder massage, diep insluizen van hydraterende werkstoffen voor een nog beter resultaat EN 20 minuten LED THERAPIE als collageen oppepper voor je huid.
Echte boost voor je huid als je toe bent aan een verwenmoment of jezelf wil voorbereiden
op een date of feestelijke aangelegenheid !


Behandeling "BIO PEELING - REFRESH" : 49,00
Reinigen - Biopeeling (licht fruitzuur van papaya en ananas) met ULTRA REINIGEND EFFECT, actieve werking gecombineerd met dieptereiniging voor de porien - serum - creme masker.
De huidspecialiste kiest het masker die het beste bij jouw behoefte past. Een frisse en actieve huid is het resultaat ! Ook ideaal voor acne patienten die de huid eens ECHT zuiver willen hebben......

Behandeling "HUIDVERBETERING PLUS!" * : 79,50
Vind jij je huid een "drama" ? Kan je huid nergens tegen en is hij gevoelig voor alles ? Heb je het idee dat er niks meer te redden valt ? Wij denken dat het ALTIJD te redden is !
In overleg met de huidspecialist wordt een keuze gemaakt uit Microdermabrasie, Laser - of Radiofrequente techniek om je een goede ondersteuning te geven bij de reductie van je huidprobleem.

Bel voor een afspraak en geniet !

 

*Tijdens elke behandeling zullen wij op basis van een analyse de eventuele tekorten in uw huid bepalen en deze desgewenst aanvullen door middel van de juiste serums en / of maskers.

De behandeling wordt altijd afgesloten met een verzorgende en / of voedende crème zodat u met een compleet opgefriste, beschermde en actieve huid onze salon verlaat.

Extra’s zoals harsen of verven wimpers/wenkbrauwen niet inbegrepen. De prijzen hiervan (tijdens behandeling of bij losse boekingen) zijn :


HARSEN

35,00

19,50

 Bovenlip  7,50
 Bovenlip + kin 15,00
 Kaaklijn  9,50
 Oksels  15,00
 Onderarmen  15,00
 Onderbenen  19,50
 Gehele benen  35,00
 Bikinilijn  19,50
Gehele Rug 35,00 
Boven Rug 19,50 


VERVEN & EPILEREN

 Wimpers verven  12,50
 Wenkbrauwen epileren en verven  17,50
 Wenkbrauwen epileren
    9,50
 Wenkbrauwen epileren en verven
 inclusief wimpers verven
19,50Voor overige specialistische schoonheidsbehandelingen en ontharen :
Kijk links naar de categorieen voor de aantrekkelijke vanaf - prijzen, kijk op de startpagina in de gehele brochure & prijslijst (PDF) of beter nog, kom langs voor een kosteloze en vrijblijvende intake ! Onze allernieuwste methode voor pijnloos * permanent ontharen was 11 mei op RTL 4 bij Life Is Beautiful. Wil jij zien hoe dat werkt ? Klik op de link : permanent ontharen