Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 
Verjonging bindweefsel huid

BINDWEEFSEL MASSAGE

Als trainingscentrum voor vele huidspecialistes die werken met het merk Meta For Skincare weten we al jaren dat de betere manier om je huid te "verjongen" een bindweefselmassage is. Reeds in 1920 is door Europese heilpraktikers deze methode verheven tot natuurlijke huid verjonging en hebben zij ontdekt dat dit het verslapte bindweefsel weer een nieuw leven in kan blazen.

Momenteel is het een populaire manier van huidverbetering en rimpel reductie die bij iedereen past. Verjonging van het gezicht, de hals en de decollete is het meest gevraagd. Bindweefsel massage is ook geschikt voor het verminderen van cellulitis, storende littekens en andere huidklachten.

Al bij 1 behandeling zie je aanzienlijke verbetering. Een kuur van meerdere behandelingen geeft echter een resultaat waar je langer plezier van kunt hebben. Vraag tijdens een intake wat voor jou de beste aanvangskuur is. Vanaf 69,- euro inclusief masker en/of serums(in de behandeling).

Wil je duurzaam resultaat en vissen naar complimenten over je uiterlijk dan kies je beter voor een beauty kuur van 6 behandelingen.

Bindweefselmassage (los-uitgebreid) per behandeling 69,00

Wil je bindweefsel massage laten doen op het lichaam om verslapte huid weer strakker te maken? Vraag dan naar onze combinaties met Radiofrequentie techniek (aangename warmte die collageen productie verbetert in de diepere, zwaardere huid lagen). Deze is bedoeld voor verslapping na afvallen, veroudering, zwangerschap of sporten. Hoewel een kuur aan te raden is zie je al meteen effect na de EERSTE BEHANDELINGEN!