Schoonheidssalon Ede DE NIEUWE HUID WINKEL
 

BEAUTY PRODUCTEN KOPEN

MFS 2015-2017 BROCHURE FRONT.jpg

Wij werken onder andere met de producten van Meta For Skincare. Gecreeerd door ons moederbedrijf, Beauty Groothandel & Training Center- Beauty United B.V., met alle zorg besteed aan uitstraling, de beste werkstoffen en natuurlijk de resultaten die je mag verwachten van een professioneel merk. Meta For Skincare is NIET te koop in de willekeurige winkel zoals het Kruidvat of ICI Paris. Uitsluitend bij onze salons en klinieken voor huidverbetering, of op onze eigen beauty producten website: IK WIL EEN BETERE HUID website

Heb je vragen over de producten, stuur dan even een mail (contact) of bel binnen openingstijden naar De Nieuwe Huid Winkel op telefoon nummer 0318-741033 .

Je mag ook langskomen om een heerlijke behandeling in het instituut te ervaren (zie behandelingen / prijslijst) of een vrijblijvend en kosteloos intake gesprek met ons afspreken als je vindt dat je een huidprobleem hebt waar je vanaf wil. Daarvoor ben je van harte welkom in onze Praktijk voor huidverbetering, De Nieuwe Huid Winkel,de meest uitgebreide schoonheidssalon in het centrum van Ede.

Het team van DE NIEUWE HUID WINKEL & BEAUTY UNITED B.V.